info@sensunique.nu
arthur2

Over ons

Mijn naam is Arthur Heine en ik zie mezelf als een gelukkig entrepreneur omdat ik dagelijks met mijn passies werk; wijn, spijs en cannabis.

Ik ben in 2015 met de import van exclusieve wijnen begonnen. In 2016 kreeg ik het idee om deze handgeselecteerde wijnen te combineren met mijn passie voor cannabis. Research in Californië heeft mij geleerd welke wijnen en cannabis synergetisch goed combineren.

Sinds 2017 verzorg ik met Sensunique succesvol cannabis-wijn proeverijen in combinatie met haut-cuisine, waarbij gasten kennis kunnen maken met geweldige (nieuwe) smaaksensaties. De gasten zijn hierover erg te spreken en houden van de proeverijen, net als wij.

De motivatie om deze proeverijen aan te bieden komt voort uit de nieuwsgierigheid om te zien wat cannabis ons op het gebied van gastronomie kan bieden. Verschillende media hebben de Sensunique proeverijen inmiddels gevonden. O.a. Highlife, CNNBS, de lokale krant en het NRC. Harold Hamersma bijvoorbeeld heeft de column geschreven: “Wietje bij de Wijn”.